S~CAPE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij S~Cape. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 22:13 Ahurissant! Mercredi 18h21 et un délai d’attente de 1h45! Je n’ose même pas imaginer ce que ce serait un samedi ou un dimanche soir! Plats sans saveur, ne cassaient vraiment pas la baraque! Très cher pour ce que c’est. Scampis minuscules.
5 nov 2022 om 22:40 Warme hapjes: grote teleurstelling, €15 voor 6 bitterballen en 6 chickenwings. Kaaskroketten lekker van smaak, puree niet zelfgemaakt, ook niet bewerkt, heel droog. Levering duurde te lang. Te duur voor wat het maar is! Jammer!
4 nov 2022 om 8:48 Geen commentaar alles was perfect !!!
1 nov 2022 om 19:27 Hele vriendelijke bezorger maar deze kwaliteit (kartonnen kaaskroketten en scampi’s ferm overkookt) aan zo’n prijs is een no-go. Twee keer besteld maar hier bestel ik jammer genoeg niet meer.
27 okt 2022 om 19:12 Prima!
13 okt 2022 om 22:44 Besteld om 18.30 om te leveren om 20.15. Gekregen tegen 21.30,zonder verwittiging. Meer dan 1 u wachten is niet normaal. En dan krijg je opmerking we begonnen maar met leveren om 20.30 en er waren nog bestellingen voor jou.
9 okt 2022 om 21:18 Vriendelijke service. Lekker eten. Een aanrader.
6 okt 2022 om 5:20 Perfect!
26 sep 2022 om 13:49 Top! Zoals altijd.
24 sep 2022 om 17:52 Het eten kwam bijna een uur later aan dan verwacht. Het restaurant nam geen contact met ons op. Ik bestelde de scampi’s met appeltjes en als side dish nam ik pasta. Echter leek het alsof de scampi’s de side dish waren.
21 sep 2022 om 18:37 Voor herhaling vatbaar!
17 sep 2022 om 23:01 Bezorger was top! Saus was al wat lauw, scampi’s vielen klein uit. We zullen wel nog bestellen