S~CAPE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 181 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij S~Cape. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 8:44 Zeer lekker, en vriendelijke bezorger en ook heel snel geleverd
17 apr 2024 om 11:25 Super lekker en snelle levering top en aanrader en vriendelijke bezorger
16 apr 2024 om 18:25 Heel lekker, alles was warm en verzorgd, zeer vriendelijke bezorger!
15 apr 2024 om 12:27 Super lekker, maar geen citroen met kaaskroketten zou erbij moeten
2 apr 2024 om 23:53 De maaltijden werden zéér vriendelijk, volgens de vooraf aangegeven levertijd bezorgd. Eten was lekker en perfect warm, dit ondanks dat ze toch even moesten rijden. Top! Een voorbeeld voor andere zaken, veel dichterbij. Dankjewel!
28 feb 2024 om 7:13 Zeer lekker gegeten en snel geleverd. Top!
31 jan 2024 om 3:01 I am old guest of this resto. Since they were in other locations. Still as good as then. Very good
13 jan 2024 om 21:17 Het was super lekker. Zeker opnieuw bestellen. We raden het aan.
11 jan 2024 om 22:39 Heel lekker & vriendelijke bezorging
7 jan 2024 om 7:34 Zalig lekker! 1e keer dat ik hier bestelde en het was gewoon top! Nog goed warm en de scampi's zijn echt verrukkelijk! Wel 10euro bezorgkosten, wat ik heel veel vind.
5 jan 2024 om 17:52 Altijd perfect in orde en zeer vriendelijke bedoening . Wat je ook besteld . ! Top!! Bepaalde pruzen wat hoog voor de hoeveelheid maar wel Top kwaliteit steeds
5 jan 2024 om 12:07 Lekkere gerechten!